مقالات

مقایسه بهترین آبمیوه گیری و عصاره گیر

تفاوت میان آبمیوه‌­گیر و عصاره‌­گیر در چیست؟ آیا منزل شما به یک دستگاه عصاره‌­گیری نیاز دارد یا آبمیوه­‌گیری؟

دستگاه عصاره‌­گیر به آرامی سبزیجات و میوه­‌های شما را تحت فشار قرار می­‌دهد و در مقایسه با آبمیوه­‌گیری­‌های معمولی بسیار آهسته‌­تر کار می‌­کند. به­‌وسیله تجهیزات بکاربرده شده در آن به­‌راحتی میوه­‌ها و سبزیجات شما را به صفحه مخصوص فشار می­‌دهد و آبمیوه را با تولید سر و صدای بسیار کمتری برای شما آماده می‌کند. با استفاده از فرآیند عصاره‌گیری مواد مغذی بیشتری را از بافت مواد غذایی جدا می­‌کنید که موجب قوی­‌تر شدن سیستم ایمنی بدن شما می­‌شود. اگر به ویتامین C و آهن بیشتری نیاز دارید، دستگاه­‌های عصاره گیر بوش، اسمگ، تفال، فکر، کنوود و … از جمله برندهای موفق این صنعت در داخل بازارهای جهانی و ایران هستند که به‌وسیله آن می‌توانید کمبود ویتامین C و آهن خود را جبران کنید.

تفاوت آبمیوه گیری معمولی و عصاره گیری

در دستگاه­‌های آبمیوه‌­گیری معمولی که با فرآیند سانتریفیوژ کار می­‌کنند با استفاده از تیغه­‌های برنده چرخان میوه‌­ها را خرد می­‌کند و با نیروی چرخش سانتریفیوژی محتویات را به سمت صافی فلزی هل می­‌دهد تا آبمیوه را بدون ذره‌­ای پالپ برای شما آماده گردد. آبمیوه­‌گیری‌­های سانتریفیوژی از سرعت بسیار بالاتری نسبت به عصاره­‌گیرها برخوردار است که موجب اصحکاک بالا، ایجاد حرارت در موتور و در نتیجه نابودی آنتی اکسیدان­‌ها، مواد معدنی، ویتامین­‌ها و آنزیم­‌های گوارشی موجود در میوه­‌ها و سبزیجات می­‌شود. عصاره­‌گیرها در مقایسه با آبمیوه­‌گیری از سرعت بسیار پایین­‌تری برای گرفتن آبمیوه برخوردار است که این امر موجب می‌­شود تا حرارت تولیدی به حداقل برسد، طعم آبمیوه با عصاره گیر لذیذتر و دارای مواد مغذی بیشتری است. آبمیوه تهیه شده با عصاره گیر در مقایسه با دستگاه آبمیوه­‌گیر دارای غلظت و کیفیت بالاتری است.

آبمیوه معمولی VS آب میوه عصاره گیری شده

برای بالا بردن دقت فرآیند آبمیوه­‌گیری از دهانه ورودی میوه کوچک‌­تر استفاده شده است و شما نیاز دارید تا میوه­‌ها و سبزیجات را به قطعات کوچک­‌تر تقسیم کنید. در آبمیوه‌­گیری­‌های معمولی از دهانه بزرگ با قابلیت وارد کردن یک سیب کامل استفاده می­‌شود. با استفاده از دستگاه عصاره­‌گیر شما می­‌توانید عصاره انواع سبزیجات با برگ­‌های سبز، گندم و حتی میوه­‌های بسیار نرم را به صورت کامل بگیرید، ولی دستگاه­های آبمیوه‌­گیری طبیعی قادر به گرفتن کامل آب میوه‌­های نرم و سبزیجات را ندارند و معمولا مقدار قابل توجه­ای از آب، مواد معدنی، ویتامین‌ها و فیبر را هنگام آب گرفتن هدر می‌­دهند. با استفاده از دستگاه آبمیوه گیری میزان بتاکاروتن و پتاسیم بیشتری را می­‌توانید از داخل بافت میوه جذب نمایید. پتاسیم برای عملکرد بهتر قلب و کلیه مناسب است و بتاکاروتن در بدن تبدیل به ویتامین A می­‌شود که برای سلامتی و بینایی شما موثر است. البته هدر رفتن فیبر، ویتامین‌ و موادمعدنی موجود در آب میوه­‌ها با مدل دستگاه آبمیوه‌­گیری که استفاده می‌­کنید نیز بستگی دارد. از برندهای موجود و برتر در بازار جهانی که بتواند بهترین عملکرد را در حفظ مواد مغذی داشته باشد می‌­توان به برندهای بوش، براون، کنوود، فیلیپس، سنکور با بازه قیمتی متناسب و به برندهای لوکس و حرفه‌­ای گاستروبک و سیج می­‌توان اشاره کرد.

جدول مقایسه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *